Waar wij voor staan

AV Brothers is specialist in audiovisuele ondersteuning van business events. De drijvende krachten achter AV Brothers hebben een unieke mix van ervaring in business events en de zakelijke dienstverlening.

Onze mensen voldoen niet aan het standaard profiel voor onze branche. Wij selecteren op communicatieve skills, houding en inzicht. Wij hebben een doorlopend opleidingsprogramma om onze mensen het beste uit zichzelf te laten halen. Zo vindt u bij ons het type partner waar u prettig mee schakelt.

CREW

 

Jeroen Verhagen
Projectmanager

Het lijkt mij fantastisch om, samen met u, uw evenement, congres of bijeenkomst te realiseren. De basis? Een klik en goede afspraken waarin uw persoonlijke eisen en wensen zichtbaar worden.
Met een strakke regie, goed geluid, uitstekend beeld, sfeervolle verlichting en goede performers. Aangevuld met bijvoorbeeld een stemsysteem.
Met de regie strak in handen en alles tot in de puntjes voorbereid, zodat tijdens het event alles volgens afspraak wordt uitgevoerd en u tevreden kan terug kijken op een geslaagd event.
Als AV Brothers zijn wij graag een bron van inspiratie voor u.

Jos Houweling
Operations Manager

Binnen het team vervul ik de functie van Operations Manager. Dit houdt in dat ik de technische voorbereiding en logistiek van uw event voor mijn rekening neem. Vanaf het moment dat u besluit met AV Brothers samen te gaan werken komt u met mij in contact en zorgen we er samen voor dat uw event een groot succes wordt.

Hopelijk tot ziens!

Wiebe Lempke
Projectmanager

Met het team van AV Brothers werk ik aan een organisatie waar passie voor beleving & live samensmelten. Bij ons komt een unieke mix van ervaringen samen: events, techniek, hospitality én zakelijke dienstverlening. Daarom bestaat ons klantportfolio uit corporates, overheden en medisch gerelateerde organisaties. Als projectleider, producent en ondernemer werk ik samen met u in een hybride model naar het event toe en zorg ervoor dat u zich op uw gasten kunt richten.

Jeffrey Witveen
Event Engineer

Binnen het AV Brothers team ben ik allround inzetbaar. Naast de regie van beeld, licht en geluid, zorg ik ervoor dat u tijdens een event ‘ontzorgd’ wordt. Doordat ik de AV productie soepel en probleemloos laat verlopen, kunt u zich geheel focussen op uw gasten. Mijn doel is dan ook om elke keer weer iets moois en speciaals neer te zetten, ongeacht de grootte van het event. Mijn dag kan niet meer stuk als u tevreden bent en een ervaring heeft die, in positieve zin, lang zal bijblijven.

Hester van den broek
Projectmanager

Een onverwachtse toegevoegde waarde voor een business event, dat is waar AV Brothers goed in is. Beeld, licht en geluid vormen daarin de basis. Persoonlijke begeleiding en strakke regie tijdens het event is waar wij ons in onderscheiden. Mijn aandeel in het geheel? Vanaf het eerste moment ben ik uw vaste contactpersoon. Samen maken wij uw event uniek door uw wensen en onze mogelijkheden te laten samensmelten. k kijk ernaar uit met u te mogen samenwerken!

Malou Berendsen
AV Specialist

Marjolein Noordhoff
AV Specialist

Julian de Kruijf
AV Specialist

We are hiring!
Word jij onze AV Stagiair?