Business events / congressen

U staat voor de mooie uitdaging een business event te organiseren! Maar waar te beginnen? Of het nu gaat om een groot congres, evenement of bedrijfsfeest, AV Brothers helpt u bij de regie en audiovisuele invulling. Hoe minimalistisch of uitgebreid u het ook wenst, wij denken met u mee en altijd in oplossingen!

Meer informatie

Locatiepartner

Heeft u een evenementen-, vergader- of congreslocatie en wilt u ook gebruik maken van alle voordelen die AV Brothers te bieden heeft? Neem dan contact op met onze manager om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie

Video – producties

Beleving creƫer je live tijdens het event, maar de nabewerking kan het soms zelfs nog mooier maken! Benieuwd wat we voor u kunnen doen?

Meer informatie

Stemsysteem

Uw wilt het publiek betrekken bij uw presentatie? Dat bereikt u met de inzet van het interactieve stemsysteem (Interactive Voting System, IVS). Dankzij het interactieve stemsysteem stelt u een spreker in staat het voltallige publiek te betrekken bij zijn presentatie.

Meer informatie

Verkoop

Wij verkopen uitsluitend apparatuur waar wij zelf graag mee werken. Bewezen betrouwbaar en kwalitatief goede apparatuur dus. Op deze manier kunt u bij ons ook apparatuur bij huren, wanneer uw eigen voorraad niet toereikend is.

Meer informatie