Sfeervolle kick-off 2018 – Eemland wonen

In opdracht van Eemland wonen te Baarn waren wij voor het zevende jaar achtereenvolgens aanwezig bij de nieuwjaarsreceptie. Werknemers, relaties, familie en vrienden waren uitgenodigd voor deze sfeervolle kick-off van het nieuwe jaar. De directeur de heer van der Velden heette iedereen van harte welkom vanaf het podium halverwege de trap, en hij verzorgde zelf het muzikaal intermezzo. Onder het genot van een drankje en later een uitgebreid buffet konden de genodigden genieten van het gezellig samen zijn.

Rol van AV Brothers
Verzorging van de techniek; in het pand van Eemland Wonen werden diverse spots opgehangen en geplaatst om de spreker in het licht te zetten en om in het pand een sfeervolle ambiance te creëren. Daarnaast werd voor de toespraak en muziek het geluid verzorgd. Onze mensen waren aanwezig om het geheel te ondersteunen en de avond op technisch gebied soepel te laten verlopen.

Met dank aan Eemland Wonen en de heer van der Velden voor de prettige samenwerking!

Uitreiking van de Gouden Parel -Ondernamen Amersfoort

Ondernamen zette een top evenement neer voor de ondernemers van de regio Amersfoort. Middels een ranking van de parels werden de genomineerden in het zonnetje gezet en werd uiteindelijk de winnaar bekend gemaakt.
Van Harte gefeliciteerd VBC Notarissen met deze mooie award!

De uitreiking van de Gouden Parel nogmaals bekijken? Bekijk hier de live stream!
Wilt u ook uw congres of event live (internationaal) uitzenden?
Dat kan via onze Live Stream services!
Neem contact met ons op voor meer informatie: 033-7520075

Waar is AV Brothers te vinden vandaag?

Waar is AV Brothers te vinden vandaag?
* Een live video- verslag in het Diakonessenhuis – Utrecht
* Technische regie en ondersteuning voor International Fluid Academy – Antwerpen
* Inzet 9 x 3 scherm, technische ondersteuning en regie voor Masters of Masters in opdracht van Braam Events – St Michielsgestel
* Technische ondersteuning video opnames voor Yakult Nederland – Houten
* Inzet 750 stemkastjes voor VVD najaarscongres – Nieuwegein
* Opbouw NVN festival in samenwerking met I Care Producties (ICP) en Prodentfabriek Amersfoort
On tour in heel Nederland en daarbuiten…!

Nationale Assistenten Dag 2017

En uw gastheer is:
HUMBERTO TAN

Vrijdag 6 oktober vond in Hilversum de Nationale Assistenten dag plaats!

In de prachtige studio 21 wisten de sprekers en gastheer Humberto Tan er een interessante en feestelijke dag van te maken voor de ruim 500 tandartsassistenten. Een dag vol met tandheelkundige technische informatie en know-how voor de toekomst.
Maar ook aandacht voor de sociale kant… hoe ga je bijvoorbeeld om met autisme of
kinderen van gescheiden ouders?

Net als in 2016 was AV Brothers aanwezig voor de nodige technische ondersteuning en voor de begeleiding van de sprekers. Wij zijn blij dat wij weer een steentje hebben kunnen bijdragen aan dit prachtige event. Graag tot de volgende editie…!

IT Innovationday 2017

Jubilieum – IT Innovationday

Met veel plezier hebben wij kunnen meewerken aan de 5de editie van de
IT Innovationday in de Prodentfabriek te amersfoort.

De dag stond in het teken van het beste en meest innovatieve van Nederlandse IT.
De sprekers gingen in gesprek met het publiek over niet alledaagse controversiële
onderwerpen en lieten zich uit over de comfort- en gevarenzones.

Bedankt, IDG voor de fijne en samenwerking bij dit geslaagde event!
Voor meer informatie over het event: itinnovationday.nl

INFOMANIA 2016

Donderdag 15 september – Prodentfabriek Amersfoort
Over de impact van digitale innovatie op mens, maatschappij en werk. Een dag die laat zien dat de mogelijkheden eindeloos zijn. Is het onvermijdelijk om mee te gaan of hebben we een keuze? Is het überhaupt een recht om niet te willen? INFOMANIA gaat in op de mogelijkheden van digitale innovatie, maar stelt de mens centraal.

Sprekers vanuit het bedrijfsleven, het onderwijs en de overheid vertellen over de kansen en uitdagingen die digitale innovatie ons biedt. Wat is het effect van ICT-gebruik op het brein? Wat doet virtual reality met onze zintuiglijke waarnemingen? Hoe beheers je veiligheids- en privacy risico’s als je met software werkt? Hoe verging de digitale transformatie andere Nederlandse organisaties? En wat kan digitale innovatie jou als persoon of jouw bedrijf opleveren en waar moet je rekening mee houden?

Eppo van Nispen-tot Sevenaer is dagvoorzitter en bijt het spits af samen met stand-up filosoof, ideeënbedenker en schrijver Martijn Aslander. Tijdens de lunch beleef je de allerlaatste technologische snufjes op Future Calling en kun je netwerken met gelijkgestemden uit de branche. Tickets zijn nu beschikbaar!

Change=

Nieuw huisvestingsconcept

Samenwerkingspartner TPEX is gestart met een nieuw huisvestingsconcept. Het concept van CHANGE= is gebaseerd op een volledige verweving van de bezigheden die het bestaan bepalen: werken, wonen, leren en leven.
Voor ons geen uitdaging te gek! Zo was de wens er op klaarlichte dag te projecteren tijdens de introductie van het eerste pand, een ware bouwput, van Change= in Amsterdam.

Nieuwe Samenwerkingspartner

Flevonice

Vanaf 1 juli zijn wij trotse partner van Sports & Fun Park Flevonice. Flevonice staat bekend om de langste kunstijsbaan van ter wereld, 3000 meter. Daarnaast is er een Drift Kartbaan, een Obstakel parcours en is er nog veel meer te beleven! Tevens biedt Flevonice sinds kort ook legio mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten en evenementen, zowel binnen als buiten. AV Brothers zal de audiovisuele ondersteuning verzorgen bij dergelijke bijeenkomsten en evenementen. Meer weten? Kijk op www.flevonice.nl.

Matchpoint Amersfoort

Sociaal Aandeelhouder

Wij dragen Amersfoort en de maatschappij een warm hart toe, zodoende zijn wij aangesloten bij Matchpoint Amersfoort als Sociaal Aandeelhouder. Vandaag hebben wij uit handen van Matchpoint Amersfoort ons certificaat gekregen en hier zijn wij enorm trots op!

Hiermee stellen wij onze mensen, middelen, munten, media, kennis en kunde beschikbaar voor de uitvoering van maatschappelijke projecten in de regio Amersfoort. Meer weten? Kijk opwww.matchpointamersfoort.nl.